Забавна школа за жени – јога и зумба

Од 1 декември 2021 започнува со работа школата за рекреација на жени, кои ќе имаа можност да се рекреираат и забавуваат со јога и зумба.

Забавна школа за жени – јога и зумба ја организира Граѓанска иницијатива на жени ГИЖ со поддршка од нашиот сограѓанин Видан Насков и шведското училиште „Бјастасколанс“, кои долги години го помагаат развојот на спортот во Свети Николе.

Забавната школа ќе се одржува во спортската сала во ОУ „Кирил и Методиј“, во понеделник, среда и петок (19.30 јога часови и 20.30 зумба часови).

Сите заинтересирани можат да се пријават учество или да добија повеќе информации на следните броеви : 078 708158 и 078 443994.