јога

Забавна школа за жени – јога и зумба

Од 1 декември 2021 започнува со работа школата за рекреација на жени, кои ќе имаа можност да се рекреираат и забавуваат со јога и зумба. Забавна школа за жени – јога и зумба ја организира Граѓанска иницијатива на жени ГИЖ со поддршка од нашиот сограѓанин Видан Насков и шведското училиште „Бјастасколанс“, кои долги години го …

Забавна школа за жени – јога и зумба Read More »