средба

Годишно собрание на Граѓанска иницијатива на жени

На 09.03.2022 година во Ти амо се оддржа Годишно собрание на Гиж. Целта на средбата беше презентирање на работата на Гиж за 2021 година , како и усвојување на Извештајот. Претседателката Ирина Поцкова ги истакна постигнувањата на Граѓанска иницијатива на жени, предизвиците и продолжи со извештај за работата на организацијата. Презентираше дел од финансискиот извештај …

Годишно собрание на Граѓанска иницијатива на жени Read More »

Средба со дел од советниците на Општина Свети Николе

Во просториите на Граѓанска иницијатива на жени, на 20.12.21 год. со почеток во 18:30 часот се одржа средба со дел  советниците од општина Свети Николе. На средбата се разговараше за проблемите и приоритетите на жителите на општина Свети Николе , кои ние ги имаме детекирано по оддржани средби со жителите. Разговаравме за повеќе области како …

Средба со дел од советниците на Општина Свети Николе Read More »