Жените претприемачки се претставија на регионалниот саем за социјални претпријатија во Велес

Здружени жени од општина Свети Николе и општина Лозово учествуваа на првиот саем за социјални претпријатија од Вардарскиот регион. Граѓанска иницијатива ГИЖ од Свети Николе, во соработка со НВО Инфоцентар, на 8 жени од Сопот, Мустафино, Стањевци, Дорфулија и Лозово им овозможи здружено да учествуваат на првиот регионален саем на социјални претпријатија од Вардарскиот регион …

Жените претприемачки се претставија на регионалниот саем за социјални претпријатија во Велес Read More »