Средба со дел од советниците на Општина Свети Николе

Во просториите на Граѓанска иницијатива на жени, на 20.12.21 год. со почеток во 18:30 часот се одржа средба со дел  советниците од општина Свети Николе. На средбата се разговараше за проблемите и приоритетите на жителите на општина Свети Николе , кои ние ги имаме детекирано по оддржани средби со жителите. Разговаравме за повеќе области како …

Средба со дел од советниците на Општина Свети Николе Read More »