Акција – Жените за чисто Мустафино

На 29 декември 2021 год. со почеток во 11:00 часот, во село Мустафино на претходно утврдени локации со помош на аниматорките од село Мустафино, се поставиа 15 канти за отпадоци како донација од НВО ИНФО Центар – Скопје. Како резултат на долгогодишната соработка со жените од село Мустафино, и на честите средби во селото тие …

Акција – Жените за чисто Мустафино Read More »