Информативно-консултативна средба со општинската администрација

Во рамки на проектот „Активни жени-отчетни власти“, поддржан од Акција Здруженска од Скопје , Граѓанска иницијатива на жени ГИЖ Свети Николе  на 19 ноември 2021 година организираше информативно-консултативна средба “Програмски и буџетски одговор на општина Свети Николе на приоритетите на жените од Мустафино, Ерџелија, Сопот, Амзабегово, Кадрифаково и Горобинци”. На средбата, организирана во просториите на …

Информативно-консултативна средба со општинската администрација Read More »