Отворени забавни денови за јога и зумба

Граѓанска иницијатива на жени ГИЖ организира ЗАБАВНА ШКОЛА ЗА ЖЕНИ – ЈОГА И ЗУМБА‼️ Отварањето на школата ќе биде на 1ви декември, пријавувањето е сеуште во тек.