Храна за сите – Банка за храна Македонија

Граѓанска иницијатива на жени од Свети Николе активно се вклучи во Караванот со наслов #СтоимеЗаедно – #WeStandTogether  – #Qëndrojmësëbashku со прибирање храна и хигиенски средства како помош за најзагрозените. Караванот го организира Банка за храна МК, со поддршка на Европска Унија преку проектот ВСС Ефект, а овој пат и со поддршка од Општина Свети Николе. …

Храна за сите – Банка за храна Македонија Read More »